• 22.03.2018.


  ODRŽANA JE GODIŠNJA SKUPŠTINA UVFKBgd.


  Skupština je održana 21. marta 2018 god. sa sledećim dnevnim redoom:
  1. Usvajanje pravilnika o radu skupštine.
  2. Usvajanje završnog računa za 2018.god.
  3. Rad udruženja u narednom periodu.
  4. Razno-Podela lopti.
  Posle pročitanog dnevnog reda kojj je jednoglasno usvojen predsednik udruženja pročitao je Pravilnik o radu skupštine koji je jednoglasno usvojen.
  Po drugoj tački dnevnog reda usvajanje završnog racuna za 2017.god gde je presedavajuci izneo da smo 2017. godine završili sa gubitkom od 89.944,30 dinara obrazložio je:
  Prihodi - 467.281,21 Rashodi 557.225,51. Fakturisano a nenaplaćeno 80.100,00 din.Skupstina je jednoglasno usvojila završni racun za 2017 god.
  Po trećoj tački - rad udruženja u narednom periodu gde je predsednik izneo sa kim je po završetku jesenje sezone vodio razgovore, sa Gen.Sekretarom FSB-a (Gluščevićem, Mozzart kladionica (Sonja Savic), Žurnalom(Urednik za Beogradski fudbal Dejan Jovanović), Naai(Korać).
  Klubovima je predočeno da dostave rešenja iz APR-a, statut, da popune evidencioni list br.3 da bi se popunila knjiga članstva. Sajt je u fazi redizajniranja, Urađeni su novi protokoli. Formirana je komisija za ragistraciju na celu sa Banetom Djordjevićem. Primećeno je da pojedini predstavnici klubova prilikom registracije falsifikuju papire, kao i da vrše švercovanje igraca, za sve ovo biće izrečene disciplinske kazne. Priprema se knjiga povodom pedeset godina postojanja (1970-2020), svi klubovi ce ucestvovati u njenom pisanju tako sto ce dostavljati svoju istoriju sa slikama.
  Delegati će biti na svim ligama jedino u cetvrtoj ligi kliubovi koji ne preferiraju naviše imace posmatrace da bi videli kako se odvija sama organizacija utakmice. Predstavnici ekipa odgovaraju za organizaciju utakmice (pocetak i kraj), švercovanje i napadi na sudiju bice strogo kažnjeni.
  Na kraju svog izlaganja itakao je da nas u oktobru očekuju izbori.
  Pod tačkom Razno podeljene su lopte (224.640,00) koje su dobili klubovi od udruženja. Na kraju ih je Predsednik podsetio da je Trijagonal planiran 7. juna, KUP- 11.juna, Prvenstvo se zavrsava 04.juna.

  Predsednik udruženja, Dragan Tanić, sa rukovodstvom saveza.