• 05.11.2014.

  SASTANAK LIGA VETERANA

  Na kraju jesenje sezone 2014/2015 odrzan je sastanak sa predstavnicima klubova ULVFKBgd. Predsednik je informisao o zavrsetku jesenje sezone, i osvrt dao na godinu unazad sa svim aktivnostima koje su pratile udruzenje, na ucesce na turniru “Igrajmo za 16” , pomoc poplavljenim klubovima u Obrenovcu, Finale kupa odrzano na stadionu OFK Beograd,Formiranje jedinstvene IV lige , Obavezni lekarski pregledi od 2015 .god. Klubovi koji nisu izmirili svoje obaveze duzni su da pre pocetka prolecnjeg dela iste izmire, Predstavnici klubova imali su primedbe na sudije i njihovo delenje pravde, ali su pri tom zaboravili da i oni snose deo odgovornosti. Na kraju se informisani da 2015. god. slavimo 45 godina postojanja.

  LEKARSKI PREGLEDI - OBAVEZNI OD 2015. god.

  Svi klubovi Udruzenja duzni su da izvrse preglede u registrovanim zdrastvenim ustanovama, Resenje ministarstva o ispunjavanju uslova za obavljanje zdrastvene delatnosti, da je ordinacija prijavljena FSB (otisak pecata ustanove i faksimil lekara). Predstavnici klubova bice na vreme obavesteni na nasem sajtu, o ordinacijama i kontakt telefonima. Pregled se sastoji:
  1. Auskultatorni pregled srca i pluca
  2. Merenje visine,tezine i pritiska
  3. Odredjivanje pulsne oksigenacije
  4. EKG lekar u knjizici udara pecat SPOSOBAN, kao i svoj faksimil.
  Pregled vazi devet meseci.

  ODUSTALI OD TAKMICENJA

  FK ”Milutinac” odustao od takmicenja u drugoj ligi veterana. FK ”Osen Eleven” i FK ”Vrcin” iskljuceni su iz daljeg takmicenja na osnovu clana 48. (Ekipa koja u toku takmicenja vise od dva puta neopravdano ne izadje na teren i ne odigra prvenstvenu utakmicu, brise se iz daljeg takmicenja).