• 18.10.2019.


  Reprezentacija Smedereva-UVFKBgd.

  Utakmica je odigrana u Deliblatu na terenu FK Omladinac po lepom vremenu i odlično pripremljenom terenu za igru.Gosti (UVFKBgd) pod vođstvom trenera Bobana Živkovića, a ekipu je okupio Tanic nastupili su u sledećem sastavu:

  Milenković, Antić, Stošić, Fabio De Silva, Marinković, Cvetić, Martinović, Tomašević, Urumov, Radojičić, Mikić, Vidojević, Divjak, Trifunović, Nedeljković, Jovic
  Reprezentacija Smedereva igrala je u sastavu:

  Terzić, Stojanović, Nikolić P., Nikolić N, Rakić D., Rakić S., Pirivatric, Đergovic, Tajdic, Živanić, Živković, Marinković, Milošević, Lazarević, Marković, Barnic.
  Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri gde je gostujuca ekipa više pokazala, i htela, dok je domaća ekipa igrala čvrsto na sredini terena i vrebala na kontru.
  Prvo poluvreme (2:2), Domaći je posle greške odbrane gostiju Stojanovic postigao gol u15 min.nedugo zatim gosti golom Mikica u 19 min.izjednačuje,u 38min Živković dovodi domaćina u vojstvo od 2:1posle velike inicijative gosti preko Mikica dolaze do izjednačenja 2:2 sa ovim rezultatom se otišlo na odmor.U nastavku Gosti su stvarali više šansi i u 66 min. Radojičić dovodi goste u vojstvo od 3:2, Urumov je u zadnjem minutu utakmice nije realizovao stopostotnu priliku.
  Sudijska trojka Bulatović, Simić, Nikolić, je odlično obavila svoj zadatak na ovoj prijateljskoj utakmici,četvrtoj po redu u kojoj Veterani Beograda bili bolji.Posle utakmice najbolje se pamti i ostaje u sećanju TREĆE poluvreme.